Les Arts Temporada 2020-2021 | Valencia | Un camino de emociones

Les Arts ajusta la seua programaci贸 m茅s immediata davant de la situaci贸 sanit脿ria actual

  • S鈥檃jorna per al pr貌xim 1 de juliol el debut de Daniele Gatti en les Arts amb el 鈥楻猫quiem鈥 de Verdi previst per al 5 de febrer
  • Es recuperen per als dies 2, 7, 11 i 14 de mar莽 les representacions de 鈥楩alstaff鈥 suspeses. 鈥楾ristan und Isolde鈥 es cancel路la i es reubicar脿 en pr貌ximes temporades

Val猫ncia (28.01.21). El Palau de les Arts ajusta la seua programaci贸 m茅s immediata a fi de garantir la m茅s estricta seguretat, aix铆 com l鈥檈xcel路l猫ncia art铆stica dels espectacles programats, davant de la situaci贸 pand猫mica.

Les Arts recorda que, des que va reobrir al p煤blic despr茅s del confinament, el passat 12 de juny, ha desenvolupat i adaptat els protocols de protecci贸 contra la COVID-19 a les restriccions i recomanacions de les autoritats segons l鈥檈voluci贸 sanit脿ria.

El centre d鈥檃rts ha mantingut aix铆 la seua programaci贸 i activitat al p煤blic de manera ininterrompuda, tant en el mateix edifici com en altres espais, amb les m脿ximes garanties per a espectadors i treballadors.

D鈥檃cord amb el context actual, la direcci贸 de les Arts ha decidit reorganitzar els seus espectacles m茅s immediats d鈥檃cord amb els requisits de contenci贸 de la COVID-19 i de les particularitats art铆stiques de cada un d鈥檃quests.

A causa de l鈥檌mportant nombre de cantants i de m煤sics en l鈥檈scenari, s鈥檃jorna per a l鈥1 de juliol el debut de Daniele Gatti al capdavant del Cor de la Generalitat i l鈥橭rquestra de la Comunitat Valenciana amb el 鈥楻猫quiem鈥 de Verdi.

Es recupera per al mes de mar莽 la producci贸 de 鈥楩alstaff鈥, de Verdi, que s鈥檋avia susp茅s. La Sala Principal de les Arts acollir脿 quatre funcions d鈥檃quest t铆tol, els dies 2, 7, 11 i 14 de mar莽, en els mateixos termes esc猫nics i musicals que es van anunciar en el seu moment.

Les noves funcions de 鈥楩alstaff鈥 substitueixen en la programaci贸 les representacions previstes de 鈥楾ristan und Isolde鈥. La direcci贸 de les Arts empla莽a per seguretat el drama musical de Richard Wagner a futures temporades, davant de les necessitats musicals i l鈥檈nvergadura de l鈥檕bra, de m茅s de cinc hores de duraci贸 amb dos descansos inclosos.

En aquest sentit, es cancel路len totes les activitats previstes al voltant de l鈥檕bra: 鈥楶reestrena fins a 28鈥, la confer猫ncia de Ramon Gener i Perspectives.

Aix铆 mateix, amb motiu del tancament perimetral en cap de setmana, la primera sessi贸 de 鈥楤andes a Les Arts鈥 es despla莽a al diumenge 28 de febrer.

Programaci贸 de febrer

Despr茅s d鈥檃questes modificacions, les Arts comunica que mant茅 la resta de la programaci贸 prevista per al mes de febrer, que comen莽a el dia 7 amb el tercer concert de 鈥楳atins a Les Arts鈥 a la Sala Principal.

Els artistes del Centre de Perfeccionament ofereixen per a aquesta matin茅 dominical un programa dedicat a Verdi i a la can莽贸 rom脿ntica, amb localitats amb un preu 煤nic de cinc euros.

El cicle 鈥楲es Arts 茅s Lied鈥 rep el 12 de febrer la visita d鈥檜n dels t脿ndems m茅s respectats del g猫nere: el bar铆ton Christian Gerhaher i el pianista Gerold Huber amb obres de Schumann i Debussy en el faristol. Les Arts informa que, amb motiu del toc de queda, el recital del bar铆ton alemany comen莽ar脿 a les 19.00 hores.

El dia 13 de febrer, el Teatre Mart铆n i Soler acull l鈥檈strena de 鈥楲鈥檌sola disabitata鈥, de l鈥檈spanyol Manuel Garc铆a, una 貌pera de cambra concebuda per a quatre cantants i acompanyament pian铆stic protagonitzada pels joves talents del Centre de Perfeccionament. Les Arts oferir脿 tres funcions per al p煤blic general (13, 19, 21) i dues educatives (16 i 24) d鈥檃quest t铆tol que es representa en un muntatge d鈥橢milio Sagi. Les Arts comunica que la funci贸 del dia 19 comen莽ar脿 a les 19.00 hores.

Canvis i devolucions

En els pr貌xims dies, Les Arts informar脿 els afectats per la reorganitzaci贸 dels espectacles sobre els procediments de canvi o devoluci贸 de les localitats.

Tota la informaci贸 sobre procediments de gesti贸 per a canvis i devolucions AC脥.