Abonaments - Les Arts

Abonaments

VENDA PREFERENT PER A ABONATS

Av铆s important: Posposada a setembre la Venda Preferent per a Abonats Temporada 20/21. M茅s informaci贸 pr貌ximament.

Canvis i devolucions 鈥 Temporada 19/20

Si teniu qualsevol tipus de dubte o gesti贸 podeu consultar-nos personalment en les Taquilles del Palau de les Arts, telefonar al Servei d鈥橝tenci贸 a l鈥橝bonat 96 197 59 00 o, si ho preferiu, podeu enviar-nos un correu electr貌nic a l鈥檃dre莽a聽abonos@lesarts.com

L鈥檋orari d鈥檃tenci贸 personal d鈥檃bonats 茅s:

HORARI DE TAQUILLES

  • De dilluns a divendres sense representaci贸, d鈥11.00 h a 17.30 h.
  • De dilluns a divendres amb representaci贸, d鈥11.00 h a 20.00 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius amb representaci贸 les taquilles obriran 2 hores* abans de l鈥檌nici de la funci贸 programada.

*Consulteu altres Horaris d鈥橝tenci贸 i Venda per a espectacles addicionals de la programaci贸.

HORARI VENDA TELEF脪NICA

L脥NIA 902 202 383.

De dilluns a divendres d鈥11.30 h a 17.30 h.

ANAR AL FORMULARI CANVI DE DIA DE REPRESENTACI脫

 

La gesti贸 de canvi de localitats 茅s un servei addicional que Les Arts presta exclusivament als seus abonats per a aquells espectacles inclosos al seu torn d鈥檃bonament.

Les sol路licituds de canvi nom茅s seran possibles en espectacles que tinguen dues o m茅s representacions.

El nombre de localitats disponibles per funci贸 per a aquesta gesti贸 est脿 limitat per raons t猫cniques i de producci贸, i l鈥檃forament reservat a aquest efecte podria no correspondre鈥檚 amb el disponible per a la venda general de localitats. Tots els canvis estaran subjectes a la disponibilitat d鈥檃forament existent en cada moment per a aquesta gesti贸.

En funci贸 dels aforaments disponibles s鈥檕feriran preferentment localitats de la mateixa tarifa que la inclosa en l鈥檃bonament. De conformitat amb l鈥檌nteressat, es poden gestionar canvis a localitats de tarifes inferiors, la qual cosa en cap cas donar脿 lloc a reembossament de la difer猫ncia. No podran gestionar-se canvis a localitats de tarifes superiors.

Es facilitar脿, com a m脿xim, el canvi en dos espectacles de la temporada.

El termini per a sol路licitar canvis de dia de funci贸, amb independ猫ncia de la data programada per a la seua representaci贸, s鈥檕bri un mes abans de la funci贸 d鈥檈strena de l鈥檈spectacle i finalitza cinc dies abans d鈥檃questa.

La gesti贸 haur脿 de sol路licitar-se per mitj脿 del corresponent Formulari de Sol路licitud de Canvi de Dia de Funci贸 disponible en www.learts.com, tamb茅 el podeu enviar per correu electr貌nic a l鈥檃dre莽a abonos@lesarts.com , a trav茅s del fax 961 97 59 01, o presencialment en les Taquilles de Les Arts.

Les Arts, despr茅s d鈥檈studiar les possibilitats de gesti贸 del canvi sol路licitat, confirmar脿 al titular de l鈥檃bonament, telef貌nicament o per correu electr貌nic, el resultat de la gesti贸. Aquesta confirmaci贸 茅s absolutament necess脿ria com prova d鈥檃cceptaci贸 del canvi sol路licitat.

Una vegada realitzat un canvi, i acceptat pel titular de l鈥檃bonament, no ser脿 possible, en cap circumst脿ncia, realitzar nous canvis ni cap tipus de modificacions.