Abonaments - Les Arts

Abonaments

Si teniu qualsevol tipus de dubte o gesti贸 podeu consultar-nos personalment en les Taquilles del Palau de les Arts, telefonar al Servei d鈥橝tenci贸 a l鈥橝bonat 96 197 59 00 o, si ho preferiu, podeu enviar-nos un correu electr貌nic a l鈥檃dre莽a聽abonos@lesarts.com

L鈥檋orari d鈥檃tenci贸 personal d鈥檃bonats 茅s:

HORARI DE TAQUILLES

  • De dilluns a divendres sense representaci贸, d鈥11.00 h a 17.30 h.
  • De dilluns a divendres amb representaci贸, d鈥11.00 h a 20.00 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius amb representaci贸 les taquilles obriran 2 hores* abans de l鈥檌nici de la funci贸 programada.

*Consulteu altres Horaris d鈥橝tenci贸 i Venda per a espectacles addicionals de la programaci贸.

HORARI VENDA TELEF脪NICA

L脥NIA 961 975 900.

De dilluns a divendres d鈥11.30 h a 17.30 h.

CANVI DE DIA DE REPRESENTACI脫. ANAR AL FORMULARI

La gesti贸 de canvi de localitats 茅s un servei addicional que Les Arts presta exclusivament als seus abonats per a aquells espectacles inclosos al seu torn d鈥檃bonament.

Les sol路licituds de canvi nom茅s seran possibles en espectacles que tinguen dues o m茅s representacions.

El nombre de localitats disponibles per funci贸 per a aquesta gesti贸 est脿 limitat per raons t猫cniques i de producci贸, i l鈥檃forament reservat a aquest efecte podria no correspondre鈥檚 amb el disponible per a la venda general de localitats. Tots els canvis estaran subjectes a la disponibilitat d鈥檃forament existent en cada moment per a aquesta gesti贸.

En funci贸 dels aforaments disponibles s鈥檕feriran preferentment localitats de la mateixa tarifa que la inclosa en l鈥檃bonament. De conformitat amb l鈥檌nteressat, es poden gestionar canvis a localitats de tarifes inferiors, la qual cosa en cap cas donar脿 lloc a reembossament de la difer猫ncia. No podran gestionar-se canvis a localitats de tarifes superiors.

Es facilitar脿, com a m脿xim, el canvi en dos espectacles de la temporada.

El termini per a sol路licitar canvis de dia de funci贸, amb independ猫ncia de la data programada per a la seua representaci贸, s鈥檕bri un mes abans de la funci贸 d鈥檈strena de l鈥檈spectacle i finalitza cinc dies abans d鈥檃questa.

La gesti贸 haur脿 de sol路licitar-se per mitj脿 del corresponent Formulari de Sol路licitud de Canvi de Dia de Funci贸 disponible en www.learts.com, tamb茅 el podeu enviar per correu electr貌nic a l鈥檃dre莽a abonos@lesarts.com , a trav茅s del fax 961 97 59 01, o presencialment en les Taquilles de Les Arts.

Les Arts, despr茅s d鈥檈studiar les possibilitats de gesti贸 del canvi sol路licitat, confirmar脿 al titular de l鈥檃bonament, telef貌nicament o per correu electr貌nic, el resultat de la gesti贸. Aquesta confirmaci贸 茅s absolutament necess脿ria com prova d鈥檃cceptaci贸 del canvi sol路licitat.

Una vegada realitzat un canvi, i acceptat pel titular de l鈥檃bonament, no ser脿 possible, en cap circumst脿ncia, realitzar nous canvis ni cap tipus de modificacions.

CESSI脫 DE L’脷S DE LES ENTRADES DE L’ABONAMENT

Es recorda als abonats que la Titularitat dels Abonaments de Torns de Temporada de Les Arts 茅s de car脿cter personal, per貌 l鈥櫭簊 de les entrades que componen l鈥檃bonament 茅s transferible.

En aquest sentit, demanem als nostres Abonats que abans de cedir, puntual o habitualment, les seues entrades a un usuari distint d鈥檃quell a nom del qual estiga registrada la titularitat, per favor, consideren si els seus destinataris convenen igualment en formar un grup de conviv猫ncia habitual, ja que les butaques de tots els aforaments estan preassignades.

Amb aix貌 s鈥檈vitaran situacions inc貌modes d鈥櫭簂tim moment als usuaris finals de les entrades, ja que les opcions de reubicaci贸 d鈥檈spectadors no convivents en les actuals circumst脿ncies de restricci贸 d鈥檃foraments i distanciament social, i a escassos minuts d鈥檌niciar-se una representaci贸, 茅s especialment complexa, pel fet que la disponibilitat de butaques 茅s molt limitada.

Per a facilitar que la cessi贸 de l鈥櫭簊 de l鈥檃bonament es produ茂sca en les condicions m茅s adequades, contacteu amb antelaci贸 suficient amb el nostre Servei d鈥橝tenci贸 a l鈥橝bonat 聽en la l铆nia 96 197 59 00 o a trav茅s del correu electr貌nic abonos@lesarts.com des d鈥檕n proposarem la millor opci贸 possible.