Com arribar - Les Arts

Com arribar

Transport p煤blic

Bus: L铆nies EMT. 1, 13, 15, 19, 25, 35, 40, 95 i 99.
M茅s informaci贸

Metro:聽La parada m茅s pr貌xima 茅s Albereda (L铆nies 3 i 5), encara que es troba situada a 15 minuts a peu passejant pels jardins de l鈥檃ntic llit del riu T煤ria.

Taxi

Parada de taxi en pla莽a Mont-Olivet

Bicicleta

Valenbisi, amb estacions en Av. de la Plata (Museu Faller) i Autopista del Saler- Pont de Mont-Olivet

P脿rquing m茅s pr貌xim

Aparcament L鈥橴mbracle

El servei de p脿rquing m茅s pr貌xim 茅s el que proporciona l鈥檃parcament l鈥橴mbracle, integrat en la pr貌pia Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies. El p脿rquing interior de l鈥橴mbracle t茅 capacitat per a 665 cotxes i 25 autobusos.

Informaci贸 de l’aparcament: +34 96 197 46 30

Accessibilitat

El Palau de les Arts Reina Sof铆a disposa, en cadascuna de les seues quatre sales, de places habilitades exclusivament per a persones que requereixen l鈥櫭簊 de cadira de rodes i seure en elles durant el transcurs de les representacions.

Aquestes localitats no ixen a la venda general ni es reserven, sin贸 que el seu 煤s s鈥檈stableix per ordre de demanda. En el cas de persones amb un grau de minusvalidesa reconegut per l鈥檕rganisme competent, en el qual a m茅s s鈥檌ndique la concurr猫ncia de tercera persona, tant el titular com l鈥檃companyant podran beneficiar-se de les promocions establides per a aquest sup貌sit.

La compra d鈥檈ntrades per a aquest tipus de localitats pot sol路licitar-se presencialment en les taquilles del teatre, o b茅 a trav茅s de la l铆nia de venda 961 975 900.

Aix铆 mateix, el teatre, a trav茅s del seu personal d鈥檃tenci贸 de sala, proporciona el servei d鈥檃companyament en cadira de rodes a les localitats esmentades, des de l鈥檃cc茅s principal de l鈥檈difici que dona a l鈥檃vinguda del Professor L贸pez Pi帽ero i viceversa. Aquest servei caldr脿 sol路licitar-lo amb una setmana d鈥檃ntelaci贸 per a poder fer les gestions oportunes.