Patrocini - Projectes - Les Arts

Patrocini – Projectes

Requiem de Mozart a Les Arts. Val猫ncia. Les Arts 茅s 脪pera. 漏 Festival d'Aix en Provence

Dins del聽patrocini empresarial聽o del聽mecenatge privat, el Palau de les Arts 鈥淩eina Sof铆a鈥 ofereix la possibilitat de patrocinar espectacles de la seua programaci贸, inclosa l鈥櫭瞤era, i/o altres activitats del seu projecte social.

A continuaci贸, presentem alguns d鈥檃quests projectes basats en l鈥檈xcel路l猫ncia art铆stica i el comprom铆s social. Estem oberts a col路laborar amb vosaltres en altres propostes que siguen d鈥檌nter茅s.

Contacte: mecenes@lesarts.com – (+34) 96 197 59 75

 

Centre de Perfeccionament

T茅 com a objectiu fonamental promoure una formaci贸 professional d鈥檃lt nivell dirigida a joves cantants i m煤sics; preparar el cantant l铆ric i afavorir al m脿xim la seua adequada inserci贸 en el m贸n professional. Per a aix貌, durant el per铆ode de formaci贸, els integrants del Centre viuen i conviuen amb el dia a dia de Les Arts, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb els artistes.

M脡S INFO

Centre de Perfeccionament

Butaques solid脿ries

脡s una proposta orientada a col路lectius desfavorits per tal de proporcionar-los acc茅s a l鈥檃rt i la cultura, i que consisteix en l鈥檃dquisici贸 per part del col路laborador de 鈥渂utaques solid脿ries鈥. El repartiment de les entrades es pot fer directament o a trav茅s d鈥檜na associaci贸 reconeguda per la seua labor social.

 

 

sala principal

Activitats educatives

Les Arts t茅 diverses activitats dirigides al p煤blic infantil i juvenil (0 a 18 anys). L鈥檕bjectiu 茅s apropar el contingut musical als m茅s joves, aix铆 com el m贸n de l鈥櫭瞤era, el repertori simf貌nic i de cambra, a m茅s de les arts esc猫niques i audiovisuals al major nombre possible d鈥檈studiants de totes les edats. Contem amb m茅s de 20 activitats distintes, incloent-hi activitats espec铆fiques per a xiquets amb necessitats educatives especials.

M脡S INFO

Programa did脿ctic 2019-2020Sent la m煤sicaFotograf铆a Miguel Lorenzo

Les Arts Volant

Les Arts Volant 茅s un projecte de difusi贸 cultural per a fer arribar l鈥櫭瞤era a qualsevol rac贸 de la nostra geografia, especialment a localitats amb menor activitat musical en les seues programacions. L鈥檕bjectiu 茅s fer visible -i itinerant alhora- el fascinant m贸n de l鈥櫭瞤era i poder gaudir de l鈥檃rt i de la bellesa sense haver de despla莽ar-se. Aquesta proposta pret茅n, a m茅s, que els habitants de nuclis residencials de la poblaci贸 amb m茅s dificultats per a accedir a una representaci贸 puguen veure una 貌pera prop de les seues llars.

M脡S INFO

Il tutore burlato.Les Arts VolantsFotograf铆a: Miguel Lorenzo/Mikel Ponce

Recuperaci贸聽del聽repertori聽l铆ric

Les聽 Arts compta amb programa propi orientat a la recuperaci贸 del repertori l铆ric espanyol, amb especial atenci贸 al valenci脿. En aquest sentit el punt de partida va ser la recuperaci贸 al 2008 de l鈥檕ratori聽Philistaei a Jonatha Dispersidel compositor d鈥櫭瞤era valenci脿 m茅s universal, Vicente Mart铆n i Soler, com a acte inaugural de la sala que porta el seu nom a Les Arts: el Teatre Mart铆n i Soler, espai que posteriorment va estrenar produccions de les seues dues 貌peres m茅s famoses:聽Una cosa rara聽i聽L鈥檃rbore di Diana. En la temporada 2020-2021 prossegueix la recuperaci贸 del cat脿leg de t铆tols del compositor amb el nou muntatge de la primera 貌pera que va compondre,聽Il tutore burlato, de la qual s鈥檋a realitzat una versi贸 cantada en valenci脿,聽El tutor burlat, que ha viatjat a diferents localitats de la Comunitat gr脿cies al projecte Les Arts Volant.

L鈥檌ncommensurable llegat dels compositors valencians de sarsuela tamb茅 ha sigut objecte d鈥檃tenci贸 en les temporades d鈥檃bonament de Les Arts, on s鈥檋an representat produccions pr貌pies de t铆tols com聽La bruja聽i聽El rey que rabi贸de Chap铆 o聽La corte de Fara贸nde Lle贸. Un dels esdeveniments musicals m茅s importants dels 15 anys de programaci贸 de la instituci贸 ha sigut la primera representaci贸 mundial de l鈥櫭瞤era de Manuel Palau聽Maror, amb llibret original en valenci脿. Tamb茅, pel que fa al repertori l铆ric d鈥檃utors valencians, Les Arts ha fixat la seua mirada en la recuperaci贸 de can莽ons o repertori simfonicocoral de Matilde Salvador, Melchor Gomis, 脪scar Espl脿, Eduardo L贸pez-Chavarri i, per descomptat, Joaqu铆n Rodrigo.

Orquestra 3x2