Primera vegada en Les Arts - Les Arts

Primera vegada en Les Arts

Desitgem que tingues una experi猫ncia fant脿stica a Les Arts. Les Arts 茅s per a Tots, 茅s un programa dissenyat per a proposar noves experi猫ncies que generen records 煤nics, ja que planteja espectacles de tota mena en el m贸n de les arts esc猫niques.

Per a ajudar-te a gaudir al m脿xim de la teua primera visita a Les Arts, hem recollit ac铆 algunes de les preguntes m茅s freq眉ents que sorgeixen en aquest context.

Quina seria una 貌pera id貌nia per a una primera vegada en Les Arts?

Qualsevol de les propostes que tenim en cartell seria apropiada, ja que junt amb t铆tols del repertori habitual que es programa en teatres d鈥櫭瞤era d鈥檃rreu del m贸n, tamb茅 tenim altres ofertes menys freq眉ents i d鈥檈stils molt variats. Per貌 no fem nom茅s 貌pera. La temporada s鈥檈nriqueix amb dansa, concerts, flamenc, altres m煤siques, recitals鈥

Tenim un conjunt de propostes, com Matins a Les Arts, que t鈥檃propen a aquest indret cultural. Et convidem a trobar el teu espai preferit en la programaci贸 de Les Arts.

Es requereix algun codi de vestimenta especial per a assistir a un espectacle de Les Arts?

No es requereix cap etiqueta o vestimenta espec铆fica. Una indument脿ria que estiga d’acord amb les normes m茅s elementals del dec貌rum per a evitar incomodar a la resta d’usuaris al mateix temps que sentir-se inc貌mode un mateix, 茅s sempre la millor opci贸. Tamb茅 es recomana no assistir amb bermudes, pantalons curts o xancletes.

Entendr茅 el que es canta en una 貌pera?

S铆. En els espectacles s’ofereix gratu茂tament el servei de subtitulaci贸 de l’adaptaci贸 del llibret de l’obra en q眉esti贸. A la Sala Principal, la subtitulaci贸 pot seguir-se en les pantalles instal路lades en la majoria de les butaques en valenci脿, castell脿 i angl茅s, aix铆 com en l’idioma original de l’obra. A les sales restants, el subtitulat es realitza mitjan莽ant la projecci贸 en un 煤nic idioma.

El servei de subtitulaci贸 茅s una prestaci贸 gratu茂ta addicional i no condiciona el preu de les localitats, per la qual cosa les eventuals defici猫ncies o interrupcions en el seu funcionament no s贸n objecte de reclamacions econ貌miques.

Es pot sopar els dies de funci贸?

Les Arts disposa de servei de cafeteria en el vest铆bul de les sales, des de 45 minuts abans de l’inici de la funci贸 i fins al final de l’煤ltim descans. Aprofiteu l’entreacte de la funci贸 per a gaudir de la zona gastron貌mica per nom茅s 13,50 鈧.

A m茅s, en Les Arts est脿 situat el restaurant Contrapunto amb cuina d’autor, que ofereix sopars en finalitzar la funci贸, pr猫via reserva de taula i men煤.

Reserves en: reservas@contrapuntolesarts.es o en els tel猫fons: 960046991 / 675365474

Necessite llegir alguna cosa sobre l’貌pera abans d麓assistir a la funci贸 ?

Segurament pots informar-te a trav茅s dels continguts que compartim (tr脿ilers, sinopsis鈥) per貌 no 茅s essencial. El dia de la funci贸, tindr脿s un programa de m脿 que ofereix un resum de la trama, aix铆 com informaci贸 general sobre la producci贸.

A m茅s, els dies en qu猫 es representa una 貌pera, Les Arts ofereix una confer猫ncia general sobre l鈥檕bra. Comen莽a 45 minuts abans de l鈥檈spectacle en la sala d鈥檈spera del Vest铆bul Principal i 茅s de lliure acc茅s per als assistents a la funci贸.

A partir de quina edat poden accedir els menors a una representaci贸?

No es recomana l’assist猫ncia de menors de 12 anys a les representacions que no estiguen destinades expressament al p煤blic infantil.

D鈥檃cord amb la normativa* vigent sobre espectacles p煤blics, activitats recreatives i establiments p煤blics:

    • Els i les menors de 16 anys podran accedir a sales de concerts i espectacles de m煤sica en directe sempre que s鈥檋i prevegen les mesures de seguretat adequades, amb l鈥檃utoritzaci贸 del pare o mare o tutor/a legal, aix铆 com la normativa pel que fa a la protecci贸 dels menors. Descarrega ac铆 la corresponent Autoritzaci贸
    • Els i les menors de 14 anys hauran d鈥檃nar acompanyats del pare i/o mare, tutor o tutora legal.

* Llei 6/2018, de 12 de mar莽, de la Generalitat, de modificaci贸 de la Llei 14/2010, de 2 de desembre, de la Generalitat, d鈥檈spectacles p煤blics, activitats recreatives i establiments p煤blics