Restauraci贸 - Les Arts

Restauraci贸

Gourmet Catering & Espacios naix amb unes idees clares. La nostra recepta 茅s: qualitat, flexibilitat, mat猫ria primera excel路lent, coneixement, imaginaci贸 i bon gust. Oferim amb garanties un servei de qualitat dut a terme amb minuciositat i tot tipus de detall.

Aquestes premisses s鈥檋an convertit en els fonaments d鈥檃questa empresa. Siga quin siga el servei d鈥櫭爌ats sol路licitat, l鈥檈quip de Gourmet Catering & Espacios treballar脿 per a aconseguir el millor resultat.

Ens adaptem sempre a les necessitats dels nostres clients

Tenim diverses l铆nies de negoci unides per una mateixa idea: la satisfacci贸 dels nostres clients i dels seus convidats.
Hui, l’experi猫ncia ens ha convertit en un equip de professionals, apassionats i innovadors, que aconsegueix sorprendre amb creacions gastron貌miques de gran qualitat. Entenem la cuina com un proc茅s en constant evoluci贸 on all貌 cl脿ssic i all貌 nou conviuen i van de la m脿.

脪pera i Concerts

Per al p煤blic amant de l’貌pera, el Palau de les Arts Reina Sofia ofereix diferents serveis de catering de la m脿 de Gourmet Catering & Espacios. Entre aquests serveis es troba El Rac贸 Gastron貌mic que es disposa en el Vest铆bul Principal, un majestu贸s espai, di脿fan i avantguardista amb unes espectaculars vistes als jardins del riu T煤ria i a la ciutat de Val猫ncia.

Aquesta innovadora proposta se serveix en tots els entreactes de l鈥櫭瞤era, amb una espectacular posada en escena de gastronomia. Els assistents poden gaudir, durant tot l鈥檈ntreacte, dels diferents racons gastron貌mics amb una cuidada selecci贸 de refer猫ncies de dol莽os, salats, fruites i showcooking de sushi, aix铆 com de les barres de cava i xampany, que varien segons les diferents 貌peres perqu猫 els aficionats gaudisquen d鈥檜n gran suggeriment culinari adaptat i personalitzat d鈥檃cord amb cada temporada.

Els tiquets del Rac贸 Gastron貌mic tenen un cost de 13,50 euros. Aquests es poden adquirir des de l鈥檕bertura de portes o durant la mateixa pausa, encara que es recomana adquirir-los com m茅s prompte millor a causa de l鈥檃forament limitat en cada sessi贸.

A m茅s, dins del mateix Rac贸 Gastron貌mic, per a esdeveniments culturals d鈥檈mpreses, patrocinadors i grups de particulars, Gourmet Catering & Espacios ofereix un tracte m茅s personalitzat en la zona de 鈥渞eservat鈥. Aquests tiquets s鈥檃dquiriran mitjan莽ant reserva en la seg眉ent adre莽a electr貌nica: palaudelesarts@gourmetcatering.es

Restaurant Contrapunto

Els dies de funci贸, en finalitzar la representaci贸, Gourmet Catering & Espacios, ofereix en el seu prestigi贸s restaurant Contrapunto Les Arts el men煤 鈥淥pera, Food & Music鈥, creat espec铆ficament per a cada ocasi贸.

A Contrapunto Les Arts, apostem per una cuina d鈥檃utor i de producte amb tot tipus d鈥檌nflu猫ncies creatives. Un estil de cuina propi, molt peculiar, on es fusionen i elaboren plats del m贸n amb productes d鈥檃c铆 i d鈥檃ll铆 amb un segell d鈥檌dentitat de m脿xima qualitat i sempre respectant-ne l鈥檕rigen.

El nostre xef, Pablo Ministro, i el seu equip de cuina treballen d鈥檜na forma fresca i desenfadada, creant plats que no us deixaran indiferent. Creativitat i ofici es denoten en el seu treball, aix铆 com una passi贸 que poques vegades haureu vist.

Contrapunto Les Arts 茅s un espai creat perqu猫 la vostra visita siga una experi猫ncia tant culin脿ria com est猫tica. La configuraci贸 del restaurant i la seua espectacular terrassa permeten albergar tot tipus de reunions, tant familiars com de negocis, oferint un entorn i una gastronomia d鈥檃cord amb les vostres necessitats.

Cafeteria L’Octava

L鈥橭ctava 茅s un espai polivalent en el qual es realitzen tant esdeveniments d鈥檈mpresa com de particulars, gestionats en exclusiva per Gourmet Catering & Espacios.

Capacitat: Asseguts 80 – 90 pax Coctel fins a 120 pax
Acc茅s: Ascensors panor脿mics

Espai los Toros

脡s un espai en exclusivitat de Gourmet Catering & Espacios en Les Arts.

Aquest llumin贸s i modern espai es divideix en dues altures. En la planta superior es combina mobiliari de disseny amb una gran taula imperial de fusta que aporta calidesa a l鈥檈spai. En la planta baixa, presideix un gran arbre envoltat de mobiliari. Perfecte per a tota mena de noces i actes.

S鈥檃ccedeix a trav茅s dels ascensors panor脿mics i es pot passejar per les Terrasses de les palmeres amb vistes al riu T煤ria.

Espai polivalent en el qual es realitzen tot tipus d’esdeveniments d’empresa amb servei wifi.
Capacitat: Asseguts 250 pax per planta
Acc茅s: Ascensors panor脿mics