Un espai per a tots - Les Arts

Un espai per a tots

Sala principal

El programa promocional

El programa promocional聽Un espai per a tots els p煤blics聽茅s una iniciativa dissenyada per a complir amb un dels principals objectius fundacionals encomanats a Palau de les Arts Reina Sof铆a, Fundaci贸 de la Comunitat Valenciana, pel que fa a la seua labor de difondre i fomentar l鈥檈stima per totes les disciplines art铆stiques i, en especial, pel cant l铆ric.

A trav茅s d鈥檃quest programa es pret茅n incentivar i democratitzar l鈥檃cc茅s a les activitats i esdeveniments de la programaci贸 a tots aquells usuaris per als quals, degut a 聽les seues condicions personals i socials, el factor preu pot suposar un obstacle a l鈥檋ora de聽 participar en els projectes proposats en la programaci贸, amb especial incid猫ncia en els col路lectius de joves i estudiants, jubilats i pensionistes, discapacitats, persones en situaci贸 de desocupaci贸 i membres de fam铆lies nombroses i monoparentals.

Les promocions aplicables en l鈥檃dquisici贸 d鈥檈ntrades per al mateix dia de representaci贸 s贸n aplicables 煤nicament a compres tramitades presencialment en el canal Taquilles de Les Arts.

Oferta 鈥淟AST MINUTE鈥

Descompte aplicable en compres realitzades 2 hores abans de l鈥檋ora d鈥檌nici de l鈥檈spectacle o sessi贸 per a funcions de dilluns a divendres, i 1 hora abans per a funcions programades en dissabtes, diumenges i festius. Promoci贸 subjecta a disponibilitat de l鈥檃forament a l鈥檌nici de la promoci贸.

P煤blic general


Elektra; Il viaggio a Reims; Ariodante; Faust; La finta giardiniera
35% zones 1-5
Les mamelles de Tir茅sias; Il tutore burlato
35% zona 煤nica

Carmen
35% zones 1-4
脗tman, el comiat
35% zona 煤nica

35% zones 1-3

25% zones 1-4

 

Joves 路 Jubilats majors de 65 anys 路 Col路lectius socials

  • Joves titulars del Carnet Jove de la Generalitat Valenciana i titulars del Carnet Jove de qualsevol Comunitat Aut貌noma, o d’algun dels 45 pa茂sos integrants de la EYCA.
  • Estudiants titulars del Carnet Internacional d’Estudiant, ISIC.
  • Jubilats majors de 65 anys i pensionistes posse茂dors de la Targeta Cultural de la Generalitat Valenciana.
  • Persones en situaci贸 de desocupaci贸.
  • Fam铆lies nombroses i monoparentals posse茂dores del corresponent t铆tol acreditatiu. Persones amb diversitat funcional, acreditant grau de discapacitat reconeguda superior al 33%. En cas de persones amb mobilitat redu茂da contacteu amb el Servei d’Atenci贸 902 202 383.